top of page

Massage - Mental träning - Coaching

Bli den du verkligen är.

Upplev mer lycka, frihet och rikedom.

Sessioner

​Vill du stärka och utveckla dig själv?

Vill du förändra oönskade tankemönster, vanor och beteenden?
Vill du skapa en positiv förändring i ditt liv?
Vill du finna inre balans och harmoni?
Vill du leva till din fulla potential?

Jag är Master NLP - Facilitator, Neuro-Semantiker och ICF- coach. Jag hjälper människor med att skapa förändringar i livet genom att programmera om sitt undermedvetna.

Med min hjälp får du en ökad förståelse för vem du är och verktyg för att utveckla och förverkliga dig själv.

Människor som jag hjälpt har haft utmaningar med bla stress, prestationångest, målsättning, tankemönster, sexliv,  susning, godis, självkänsla, dyslexi, fobier, allergier, sömn mm.

Jag lyssnar noga på vad du säger och uttrycker. Guidar dig genom processer och du får med dig redskap så att du själv kan fortsätta din utveckling på egen hand. Jag arbetar med Neuro Lingvistisk Programmering som handlar hur ord påverkar nervsystemet. Ord vi tänker, hör och säger sätter sig i kroppen och påverkar oss omedvetet.

Ibland räcker det med enstaka sessioner. Ibland är det mer kraftfullt att skapa förändring över tid genom ett coachingprogram. Vilket som passar dig bäst kommer vi fram till under den inledande gratis konsultationen som sker på telefon.

"I am the master of my fate.

I am the captain of my soul."

Info och min bakgrund

Jag är INTE samtals- , psykoterapeut eller doktor utan hjälper ditt sinne och kropp att koda om upplevelser.

I samtal med mig angriper vi ditt problem och för att hitta rätt vinkel.  Det kan det bli livsförändrande skillnader på en session. Tex vid trauman i barndomen.

Det kan vara händelser som då inte verkade så stora men som skapat övertygelser som lagrats i ditt nervsystem och som blockerar dig. Jag kan hjälpa dig att koppla om den ursprungliga upplevelsen så att du får fler valmöjligheter i situationer där du fastnat i ett mönster.

 

Anledningen till att jag är passionerad för mental träning har sin bakgrund på 1990-talet. Efter att ha varit deprimerad till och från under över 10 år började jag 1994 med mental träning för att jag bli en riktigt bra bowlingspelare. Under några år hade jag spelat bowling och såg en chans att bli riktigt bra. Målet var att nå världseliten men jag insåg att jag nog behövde ha andra tankar i mitt huvud för att uppnå det. Efter att ha läst en bok och tränat mentalt i tre månader upplevde jag en dramatisk förändring, men inte på bowlingbanan.

Utan i vardagen. Jag hade börjat må bra och tycka att jag hade tur. Det hade aldrig hänt innan. Efter en tag insåg jag att det var den mentala träningen som gjort skillnaden. För i det yttre hade jag inte gjort några förändringar.

Jag blev då oerhört fascinerad av vårt inre och vad vi kan skapa. Jag gick från att vara offer till skapare. Från att vara statist i mitt eget liv, till att vara regissör.

Den resan vill jag bidra till att fler gör, därför är jag mental tränare.

119009909_2500506236906304_8968704492066

Massage

Jag hjälper dig uppleva ett ökat välbefinnande, djup avslappning och ett inre helande - genom Intuitiv Djupgående och Avkopplande massage.

 

Jag också kan hjälpa dig att titta på din hållning och hur den påverkar dig som person.

Genom att du blir mer medveten om dig själv så kan du bli mer av dig själv och komma närmare din fulla potential.
Jag ger dig också personliga verktyg att använda.

 

Ta ett steg närmare dig själv

bottom of page