Sessioner och Föreläsningar

Jag erbjuder sessioner och föreläsningar med fokus på personlig utveckling, självledarskap och må bra

Massagebehandling

Mina massagebehandlingar är djupgående och avkopplande och jag låter mig guidas av min  intuition.

Hos mig får du en behandling som känns både i kropp och sinne. Många mår riktigt gött efteråt och känner för att bara gå hem och göra ingenting.

Info

Jag är INTE samtals- , psykoterapeut eller doktor utan hjälper ditt sinne och kropp att koda om upplevelser och när man kommer på session hos mig och vi tillsammans angriper ditt problem och hittar rätt vinkel och kan det bli livsförändrande skillnader på en session. Tex vid trauman i barndom eller vid födelse. Det kan vara händelser som då inte verkade så stora men som skapat övertygelser som lagrats i ditt nervsystem och som blockerar dig. Jag kan hjälpa dig att koppla om den ursprungliga upplevelsen så att du får fler valmöjligheter i situationer där du fastnat i ett mönster.

 

Jag guidar dig på en resa i ditt undermedvetna och med NLP-tekniker och Neuro-Semantiska frågeställningar så öppnar vi upp ditt medvetande och trimmar det.

 

Jag har lång erfarenhet av personlig utveckling, särskilt inom mental träning, mindfulness och Tantra och är också Diplomerad Coach genom Modigt ledarskap, en utbildning godkänd av International Coach Federation.

Kroppscoaching

Jag hjälper dig att titta på din hållning och hur den påverkar dig som person. Jag guidar dig i att förtydliga dina personliga styrkor och utmaningar och hur du influerar din omgivning.

Genom att du blir mer medveten om dig själv så kan du bli mer av dig själv och komma närmare din fulla potential.
Jag ger dig också personliga verktyg att använda.

Jag grundar denna session på mina erfarenheter från tusentals behandlingar och min samlade kunskapsbank efter att ha studerat personlig utveckling sedan i 30 år.

När skall man undvika massage?

Massagebehandling är INTE lämpligt vid tex infektion, feber, inflammation eller sjukdom. Är du osäker så fråga gärna och informera vid bokning. Uppstår förhinder så meddela senast 12 timmar före din bokade tid.

NLP och Trance

​Vill du stärka och utveckla dig själv?

Vill du förändra oönskade tankemönster, vanor och beteenden?
Vill du skapa en positiv förändring i ditt liv?
Vill du finna inre balans och harmoni?
Vill du leva till din fulla potential?

Har du mål du vill uppnå och lägga en plan för?

Jag är NLP - Facilitator och Neuro-Semantiker och hjälper människor med att skapa förändringar i sitt undermedvetna.

Med min hjälp så kan du få en djupare kontakt med dig själv och skapa varaktiga förändringar.

Människor som jag hjälpt har haft problem med bla stress, tankemönster, sexlivet, ovanor som susning och godis, självkänsla, dyslexi, fobier, allergier, sömnproblem, målsättning.

Du får också med dig redskap du själv kan använda i vardagen och fortsätta din utveckling på egen hand.


Neuro Linvistisk Programmering handlar hur ord påverkar nervsystemet. Ord vi tänker, hör och säger sätter sig i kroppen och påverkar oss undermedvetet. 

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse.  LÄS MER