top of page

Referenser

Här finns referenser och du kan läsa vad andra som varit hos mig har upplevt som jag har hjälpt med mental hälsa och fysisk hälsa. Jag använder främst verktyg från NLP,

Mental träning, Hypnos, Massage, Mindfulness men också andra verktyg från mina 30 år av erfarenhet inom personlig utveckling.

Jag vill berätta att efter jag varit hos dig var det som att en långvarig blockering och skrivrädsla försvann! Så otroligt härligt! Nu har jag verkligen kunna känna på det och njuta av det i några veckor och det är som jag fått en extra kanal att uttrycka mig med, där det har varit tilltäppt tidigare. Det är så skönt och jag är så tacksam till dig :-)!!!

E C (med dyslexi) , Göteborg

Jag har i över 10 år sökt förändring.
Jag har läst många böcker om självutveckling och om att tänka positivt.
Jag har gått till många olika medium.
Jag har förändrat otroligt mycket men det är en sak jag ej lyckats med.
Jag kommer ibland in i ett tillstånd där jag blir som ett barn, trotsig, liten och o-charmig.
Jag bokade en NLP session med Johan för att jobba med detta.
Jag var lite nervös för jag trodde han skulle hypnotisera mig och jag skulle vara helt borta.
Oj vad jag hade fel. Jag var fullt vaken men i ett meditativt tillstånd.
Sessionen kändes mycket bra och resultatet var fantastiskt.
Vill ni ha hjälp att lösa saker i ert undermedvetna som begränsar er så är Johan er guide.

K T , Göteborg

Johan, jag kom till dig för att få råd om att komma förbi ett hinder. Du hjälpte mig att hitta vad det egentligen handlade om. Med ditt stöd och din kunskap gjorde jag en resa långt bak i tiden och korrigerade mina relationer - retroaktivt. Helt fantastiskt! Jag är fascinerad, glad och tacksam över din förmåga att, tryggt och att varsamt, kunna lotsa mig i min utveckling. Det är så värdefullt för mig, både som privatperson och som företagare.

Ylva Furuskog, VD - Meetings With Passion AB, Göteborg

Jag känner Johan sedan tidigare, har stort förtroende för hans metoder att korrigera problemställningar.Fick möjlighet att prova NLP mot allergi.Johan förklarade, allergi innebär att immunförsvaret feltolkar och misstar sig.Efter behandlingen har jag inte känt av några allergibesvär, brukar vara som värst denna tid på året med gräs och pollen.

Mikael, Göteborg

Jag har varit hos Johan två gånger på NLP och kände redan efter första gången att det var något som hade hänt, även om jag inte kunde sätta fingret på exakt vad. NLP känns som ett otroligt viktigt verktyg om man har gamla tankemönster om sig själv och sitt beteende, och vill ändra på det. Jag upplevde Johan som väldigt trygg och lugn, bra på att guida en igenom övningarna, och han har en otroligt behaglig röst att lyssna på. För mig är det viktigt när jag jobbar med någon att det finns en känslighet och förståelse hos behandlaren, och det har verkligen Johan! Kan varmt rekommendera att gå till honom och prova på NLP, var beredd på en resa genom dig själv!

Rebecca Ledam, Göteborg

Jag såg Ocean Harmony och NLP sessioner av en slump på Facebook sida. Blev nyfiken och ville prova.

Det blev att Johan ledde mig från där jag är nu i ålder och ner till min födelse och tillbaka till nu. Jag fick upp starka känslor och upplevelser redan från då jag kom simmande in i min mamma. Jag kände styrka och kraft och att jag skulle fram, vara den som vann, kände en inre envishet.

Fick även upp ord och tankar som kom från mina föräldrar.

Kände både negativa och positiva känslor. Men Johans lugna röst och tilliten jag kände till Johan i vårat samarbete gjorde att jag kände mig lugn och tillät känslorna komma och släppa. Efter behandlingen kände jag en rofylldhet i kroppen. Vill gärna prova denna behandling fler gånger och kan varmt rekommendera den.

Marita, Lidköping

Känslan jag hade efter mötet med dig var att jag kände mig stark och lite oövervinnerlig. Att jag kunde koppla in mig i min styrka. Känns fantastiskt bra! Du hjälpte mig i min rädsla och jag känner mig trygg i att jag kan.

J. K, Göteborg

Jag har varit på ett par NLP-sessioner med Johan och jag vill varmt rekommendera honom! Han är mjuk och inkännande som person och jag känner mig trygg med honom. Efter sessionerna har jag känt mig lugnare och tryggare i mig själv, mer stabil. Jag planerar

att gå på fler behandlingar framöver.

Frida Glans, Göteborg

Johan känns engagerad, sprider positiv energi och skapar en trygg, tillitsfull atmosfär där det känns bekvämt att dela med sig av sina tankar, upplevelser och reflektioner under det coachade samtalet. Efteråt kände jag mig hoppfull med nya insikter, som att någon verkligen trodde på mig och min potential.

. O, Göteborg

Jag känner Johan sedan tidigare som en av de absolut duktigaste kroppsterapeuter jag vet, så det var ett självklart val att få session i NLP av honom. Väldigt kraftfull metod, och så i kombination med Johans coach-kunskap, intuition och unika förmåga att hitta kärnan i ett problem. Efter två sessioner har jag med lätthet gjort saker som jag förut fått ont i magen bara av att tänka på! Ser mycket fram emot fler!

Sofia, Göteborg

Varmt tack för vårt samtal idag. Det berörde mig och känner att det gav mig ännu mer kraft och beslutsamhet att skapa ännu mer av det liv jag önskar.

S. C, Stockholm

Har haft en turbulent tillvaro en tid med alldeles för högt tempo i livet utan något riktigt mål.

Det har tagit mycket energi, gett ångest, oro och även sömnproblem.

Fick möjlighet att prova NLP coaching med Johan, efter en session har jag fått sova och vakna utvilad på morgonen, kunnat varva ned och känna lugn och harmoni.

Jag kan varmt rekommendera Johan och jag ser fram emot nästa tillfälle

Mikael, Göteborg

Mitt första möte med NLP som metod för att bli varse några hindrande tankemönster var hos Ocean Harmony. Johan skapar ett lugn och en trygghet som gör det lätt att förstå hur saker hänger ihop och framför allt att hitta knepen för att nå den förändring man är ute efter. Jag kan varmt rekommendera Johan och hans praktiska och positiva inställning till förändring.

E.L. , Stockholm

Provade en session av NLP som Johan nu utbildar sig i, fick otroligt bra guidning och verktyg för att stärka sig mentalt och förflytta fokus från tanke till kropp med hjälp av affirmationer och övningar

Anki, Göteborg

Johan är helt fantastisk! Utan att behöva fråga känner han av precis vad kroppen behöver och anpassar behandlingen därefter.Spänningar, stress och huvudvärk är ett minne blott.Tack Johan :-) Johan är som en magiker, in kommer en trasig människa och ut kommer man…hel!

Lotta, Torslanda

Jag kan varmt rekommendera Johan. Han är en fantastisk massör som har hjälpt mig att bli av med ryggont, smärta i axlar och till och med min handikappande migrän!

Lena H, Göteborg

Johan är en strålande massör med stadiga händer som gör underverk.Kan varmt rekommenderas!!

Martin, Eskilstuna

Det var en helt underbar massage jag fick. När man känner att händerna "pratar" med musklerna...att göra sådä lagom men pressa liiiiiiite mer så den ger med sig det är en gudagåva att kunna känna. När det är lagom utan att störa mig med frågor utan att lita på känslan och kommunikationen i händerna - det är GULD! Tack Johan - min kropp levde verkligen efter behandlingen. Rekommenderar dig vidare i mitt nätverk!!

Inger, Norsesund

Johans mindfulness meditation har visat mig ett djup i mig själv jag inte visste fanns, en känsla av frid och harmoni som jag har stor nytta av i vardagen. Johans närvaro är så stark att den når mig även genom inspelningen. Jag rekommenderar den varmt till alla som vi ha en förändring i sitt liv

Maria, Forsa

Ditt sätt att ge massage Johan du är oerhört skicklig på att massera. Du har ett unikt sätt att röra dina händer.Ja har fått masssage av andra massöser, men du rör händerna och fingrarna på ett annat sätt som inte dom gör. Du liskom svävar fram, fast du ändå har kraft. Svårt att förklara.

Maria, Göteborg

Johan har förutom den formella kompetensen begåvats med händer som verkligen kan massera i många nyanser - lätt, hårt och allt där emellan, precis efter ens behov. Ofta förundras jag över att han orkar fortsätta så pass länge att massera igenom de hårdaste och envisaste knutorna.Själv jobbar jag mycket på golvet inom industri och logistik, periodvis med för mig uppenbara muskelbesvär, men även när jag tror att "vanlig allmän massage" för trevlighetens skull räcker bra hittar han stora knutor jag inte trodde att jag hade. Efter sådana behandlingar förstår jag precis vad han menar med "djupgående avkopplande" massage - han går på djupet, det blir som ett träningspass, och efteråt önskar jag att jag hade möjligheten att ligga kvar på massagebänken resten av dagen.Johan har i mina ögon även begåvats med stor medvetenhet och kunskap om själsligt välbefinnande och själslig vård. Han ser hela människan och har stor förståelse för vardagens toppar och dalar, och djupa insikter om hur man kan tänka för att känna sig nöjdare med livet under en jobbig period. En värdefull bonus utöver själva massagebehandlingen!Här talar vi om en som bokstavligen kan koppla ihop kroppen och själen!

Kerstin, Göteborg

Då jag spenderar väldigt mycket tid framför datorn i mitt arbete har jag haft stora problem med nacke och axlar. Men efter Johans behandling är mina problem obifintliga. Det är också en fantastisk känsla att få vara hemma och få massge, att slippa ge sig ut efteråt. Jag vill varmt rekomendera Johan

Marianne, Göteborg

Efter amning och bärande av barn så har jag fått värk i både axlar och rygg. Samtidigt är det inte lätt att komma hemifrån när man har ett litet barn som behöver ammas regelbundet. Johan har varit min STORA räddning! han har hjälpt mig igenom dessa jobbiga perioder av smärta genom att ge mig massage i hemmet. Han har kunnat komma på kvällen när barnen har lagt sig och jag somnar sedan själv som ett litet barn efter en lång massage.Johan har en lyhörd förmåga och ett stort engagemang i det han gör. Jag kan varmt rekomendera Johan, han är en av de bästa!

Yvonne, Göteborg

Jag har fått massage utav Johan många gånger och jag känner mig som en ny människa varje gång. Har även fått vägledning hur jag skall stretcha och töja mina muskler så att jag hjälper min kropp att må bättre. Han är den enda massören jag går till och rekommenderar honom varmt.

Helene, Göteborg

Jag har under de senaste tjugo åren rest runt om i världen. Under mina resor så har jag ofta fått massage i avkopplande syfte och för att mjuka upp kroppen efter alla långa flygningar. Vi har även infört massage för personalen på bolaget, ca 100 anställda, som jag är VD och delägare i. Under årens lopp så har man kommit i kontakt med en rad olika massörer som gett olika kvalité på massagen. Under den senaste tiden har jag anlitat Ocean Harmony. Johan som gett massagen har varit väldigt kunnig och behandlingarna har varit behagliga. Johan är noggrann och lyhörd för de problem som man har och har en förmåga att omsätta detta i sin behandling med väldigt gott resultat. Johan är också en trevlig person som känns stabil och pålitlig med stort engagemang. Jag kan därför varmt rekommendera honom och Ocean Harmony.

Göran, Göteborg

Mitt livs massage!Hade haft ont i nacken ca 2 veckor när jag kom till Johan för massage. Va väl lite skeptisk om massage verkligen skulle hjälpa eftersom jag hade väldigt ont, men redan efter 15-20 minuter in i massagen kände jag hur värken släppte. Nu 2-3 veckor efter massagen känner jag inte nått i nacken värken är helt borta, tack Johan! Rekommenderar verkligen Johan på Ocean Harmony!

Antonio, Göteborg

bottom of page