top of page
Ljudbok Awakening to your true potential

Awakening to your true potential


This audiobook meditation in english fits just as well in the morning as in the evening. You can use it to fall asleep or to get energy when you wake up. By meditating in this way regularly, you are reprogramming your subconscious mind to support you in your development. We focus first on the body and on the space the body is in to create more coherent brain waves. We also focus on the heart to create coherence in the body. This makes you an energy field that vibrates at high frequency and activates the Law of Attraction to your advantage. Welcome to your full potential. Order by email here. Price 98 kr

Ljudbok Dröm dig bort

Dröm dig bort

 

Denna ljudboks-meditation är till för att hjälpa dig att slappna av och hitta tillbaks till inre harmoni och balans. Djup avslappning främjar kroppens självläkande förmågor och hjälper kropp och hjärna att återhämta sig. Sömn är våran viktigaste vila och denna övning kan hjälpa dig att sova bättre - uppleva mer harmoni - ökad självkännedom - bli lugnare - tryggare - mer fokuserad - få mer energi och ökad koncentration. Beställ via email här. Pris 98 kr.

HUR LEVANDE VILL DU VARA?

            


VÅGA VARA DIG SJÄLV

LEV DIN FULLA POTENTIAL

FÖRVERKLIGA DINA DRÖMMAR

 

LÄS MER

BESTÄLL BOKEN HEMSKICKAD OCH SIGNERAD OM DU VILL

289 KR SWISH 123 599 96 85    


OCEAN HARMONY
Märk betalningen med din adress och skicka ett mail här, du behöver inte skriva något i mailet.


 

Boken Striptease - En naken berättelse om att ömsa skinn
Ljudbok Mindfulness Kroppscanning

Mindfulness Kroppscanning #1

Ljudbok. Mindfulness är en väg att bli mer närvarande i nuet och vara mer I livet än OM livet. När vi stannar upp och känner efter vad som känns, tänks och vad vi upplever just nu utan att värdera det så öppnar sig en rad möjligheter. 
Vi blir mer medvetna om vår kropp, vårt sinne och vår omgivning. Vi får tillgång till värdefull information som kan hjälpa oss att öka välbefinnandet och att göra medvetna val. Men ofta räcker det att bara bli medveten om vad vi faktiskt känner för att en känsla av harmoni ska infinna sig.

Kroppsscanning är ett sätt att träna sin uppmärksamhet och koncentration och bli mer medveten om vad som pågår inom oss. Det kan upplevas mycket avkopplande och det är inte ovanligt att man somnar, vilket är helt ok om det sker. Beställ via email här.

Pris 98 kr.

Ljudbok Inre lugn Meditation

Inre lugn

Ljudbok. Denna övning är till för att hjälpa dig att finna inre lugn och närvaro. Den ökar din kroppsliga närvaro och skapar djup avslappning. Övningen kan genomföras när som helst under dagen när du känner att du vill komma tillbaka till dig själv och uppleva att du är mera här och nu. Regelbunden träning hjälper dig att hålla balans så att du lättare kan hantera vardagen.
 Beställ via email här.

Pris 98 kr.

Ljudbok Mental träning Avslappning

Mental träning Avslappning #1

 

Ljudbok. Mental träning är ett sätt att träna hjärnan och sinnet. Genom att skapa nya kopplingar och samband så lär vi oss tänka och känna nya saker utan att det behöver ha hänt. Det händer på insidan först. I vardagen så gör vi detta omedvetet. Vi tänker tankar, skapar känslor, gör handlingar och skapar vanor utan att vi tänker på det. Genom att stanna upp och träna vårt fokus medvetet så kan vi fungera bättre som individer.
Har jag lätt för att stressa upp mig och spänna mig så kan jag träna mig på att slappna av. Tanke, känsla och kropp hör ihop och ändrar man en av dem så följer de två andra efter. I denna övning så ändrar vi det fysiska tillståndet i kroppen och då följer tanken och känslan med. Beställ via email här.

Pris 98 kr.

ALLA LJUDBÖCKER OMFATTAS AV EN "PENGARNA TILLBAKA GARANTI" INOM 14 DAGAR

bottom of page