Resor och Fastigheter i Medelhavet

Jag samarbetar med Vision Group och som förmedlar fastigheter runt Medelhavet.

Vi erbjuder

En möjlighet köpa fastigheter eller att tjäna pengar på fastighetsförmedling utomlands, utan erfarenhet, utbildning eller förskottsbetalning.

Hur

Man åker med oss på visningsresa helt utan förpliktelser eller pushande! Vi vill bara dela med oss av denna okända pärla i medelhavet och informera om vad som händer här.

Vi åker en gång i månaden och just nu koncentrerar vi oss på norra Cypern som är i stor expansionsfas och där priserna ökar med ca 10-20 procent per år. Du betalar endast flyg och transfer. Vision Group står för boende. Man åker runt på olika områden och tittar på olika typer av lägenheter och villor.

 

Folk köper lägenheter av olika intressen: investering, uthyrning, semesterboende osv.

Utmärkande för Norra Cypern är över 320 soldagar, gästvänligt, låg kriminalitet, grönt och vacker miljö, mycket närodlat, engelska är utbrett och det byggs mycket nu bla sportanläggningar och 10-tals lyxhotell med casinon där eftersom länderna omkring inte får ha det. Att leva på Norra Cypern är mycket billigt för oss svenskar pga den lokala valutan.

 

Visningsresor är väldigt trevliga, en del måltider och aktiviteter i solen är inkluderade. Lunch och middag äter vi tillsammans och priserna är rejält under de svenska.

Info

Vision Group hjälper till att ta hand om juridik, finansiering, förhandlingar osv. Ett tryggt sätt att köpa utomlands.

INGET köptvång, inget pushande!

 

Vissa åker ner för att titta, andra för att förmedla. Möjligheterna är oändliga. Ett jätteroligt sätt att arbeta på!

Vill du veta mer så är du välkommen att kontakta mig.

 

Johan Arnkil

Tel. 0736735549

Mail. passion(a)johanarnkil.com

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Vi använder cookies för att tillhandahålla de tjänster och funktioner som erbjuds på vår hemsida, och för att ge våra användare en bra upplevelse.  LÄS MER