top of page
Sök
  • Skribentens bildJohan Arnkil

Sjung med din inre röst

Du behöver inte finna din passion. Den kommer att finna dig, när du är stilla nog - tillräckligt länge. Det du behöver göra, är att följa den när den visar sig.Vi har alla ett unikt sätt att uttrycka oss när vi följer vårt hjärtas sång. När allas våra hjärtan sjunger i kör tillsammans skapas den symfoni människan är här för att skapa. Frekvenserna från den fyller atmosfären och ekar genom universum.

Låt ditt hjärta sjunga av det du känner kärlek för.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Rädd att falla

Jag: Hej Universum. Universum: Hej. Jag: Jag faller isär, kan du sätta ihop mig igen? Universum: Helst inte Jag: Varför? Universum: För att du inte är ett pussel. Jag: Men alla de bitar av mitt liv so

Comments


bottom of page